Privacybeleid

Privacybeleid

Algemeen

Stichting ITCM respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In dit privacybeleid informeren wij je over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Persoonsgegevens

Stichting ITCM verzamelt geen persoonsgegevens via cookies of andere vergelijkbare technieken. Wij maken geen gebruik van derde partijen voor het plaatsen van cookies op onze website.

Contactformulier

Als je het contactformulier invult op onze website, vragen wij je om jouw naam, e-mailadres en vraag in te vullen. Deze gegevens worden alleen gebruikt om jouw vraag te beantwoorden en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt of gedeeld met derden.

Reacties op blogartikelen

Bij het achterlaten van een reactie op een blogartikel vragen wij om jouw naam, website (optioneel) en reactie. Deze gegevens worden gebruikt om de reactie weer te geven bij het desbetreffende artikel. Jouw naam zal zichtbaar zijn voor andere bezoekers van de website, maar jouw e-mailadres zal niet worden getoond of gedeeld met derden.

Vragen en contact

Indien je vragen hebt over ons privacybeleid, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op jouw vraag en je verder helpen.

Wijzigingen privacybeleid

Stichting ITCM behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op .